Denise notentaart

minder dan 1 minuut lezen

Ingrediënten

Voor dit gerecht heb je volgende ingrediënten nodig:

  • 1 pakje bladerdeeg
  • 3 eieren
  • 225 gr griessuiker
  • 160 gr boter ( zacht)
  • 200 gr walnoten
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 75 gr zelfrijzende bloem
  • 2 lepels amaretto

Bereidingswijze

  1. Hak de noten
  2. Leg de bladerdeeg in de vorm
  3. Leg de noten in het bladerdeed
  4. Klop de eidooiers & suiker schuimig op
  5. Voeg de zachte boter & amaretto waarna we alles goed mengen
  6. Onderschep de gezeefde bloem
  7. Klop het eiwit tot sneeuw en onderschep het
  8. Bak alles 45 min lang in een voorverwarmde oven van 175°C
  9. Bak de laatste 15 min met enkel onderwarmte